打印 上一主題 下一主題
收起左側

新但丁戀愛問答集, 請用格式發問, 盡可能全部回答, 詳細可以幫到你更多.

我想問我可以點問佢拎電話/msn之類 同埋同女仔有咩話題好傾@@?唔該哂~
回復 支持 反對

我同我女友成日都好似冇咩話題傾咁-_-"
有咩可以講?
回復 支持 反對

1. 有無女朋友:無
2. 就快有, 佢對你有無好感, 有的話, 係咪成日互相吹水:我會主動add佢msn 有時都會sd下sms
3. 有無心上人(有女朋友而又係心上人唔駛填):有
4 有無追女本錢(請說實數):應該夠
5. 有咩媾女技能(例如哄女, 口材, 識送禮物, 識煮飯, 運動健將, 成績好, 學識多, 說話幽默等等):運動好 識送禮物既... 口材麻麻
6. 愛人有無其他戀愛對象, 或者拍梗施:無
7. 預左幾多時間去追女:無上限
8. 拍施之後會有咩困難(例如父母反對, 成績下降, 影響前途等等):因為今年會考....
9. 想追幾多女:1個
10. 係咪只打算終生追一個女, 或同時有幾個女:1個
11. 有咩行為會令女離開你:諗唔到
12. 可以對愛人作出既口此:只愛佢一個
13. 有女之後, 會做d咩行為黎維持關係:順佢意
14. 試過追女, 但失敗, 有咩反省(無試過追女可以唔填):/
15. 佢既喜好:食同訓掛-.-
16. 你既喜好:打機 打波 社交活動
17. 有女之後, 會唔會公開關係:都係佢決定
18. 試過失戀既話, 會唔會再嘗試拍施, 唔得, 請符上原因:/
19. 知道有咩地方適合浪漫拍施:海傍囉..
20. 有無打算結婚, 如有, 有咩煩惱, 如無, 唔填:有  ...經濟能力囉.
21. 佢有無透露佢既秘密, 有既話, 代表佢信任你: 唔知..
22. 佢有困難, 係咪第一個搵你:唔知..
23. 佢有困難, 可以點幫佢(幫佢諗辨法或者解決佢既需要等等):我會比唔同既解決方案佢
24. 有左決心, 會點表白:我中意你 可唔可以比次機會我?
25. 係咪網上識:唔係
26. 佢識唔識你(識既話唔填):
27. 你既愛人工作(例如學生, 教師等等):學生
p.s.  我其實表過白  但係佢答我唔想拍拖住..我問佢點解 係咪為左會考 佢冇正面回答我
         但係我唔覺得我同佢一齊會影響到學業.. 我亦都希望佢係我讀書既動力 如果有佢係度
         我會全力讀書上中6同佢一齊
         果次表完白 我同佢既關係好似冇變 都係得閒msn同sms下
         但係我..我唔想放棄..我應該點?
       情人節都就到 情人節之後既17號就係我生日 我可以做d乜?
       感謝
回復 支持 反對