收起左側

上次去完條女屋企之後....

係lo~~你好好地做返好自己~~
讀返好d書~~之後搵一份好小小人工的
之後先可以有能力照顧你女朋友呀~
唔好令你女朋友失望呀!!
回復 支持 反對

如果我都有一個好似你咁好既女朋友
我都唔會比佢走
我一定會好好咁對佢 我而家一日番2份工 都係為左等我放唔低既人番黎我身邊
回復 支持 反對

哈=[
佢個理由好搞笑
樓主加油丫!做好去呀!
回復 支持 反對

好心你就爭氣d啦   你似咩男仔呀你

我想要個咁好既女友都冇   你咁對佢 ?  不如你比我溝左佢等佢唔洗咁辛苦啦 !  唉
回復 支持 反對

大佬...
點解你識自卑又唔識點去解決哩
下下都怨天怨地??
點解唔問下自己...點可以比到好d生活比女友?!?!?!
就咁o係度講完一堆廢話
又唔識去檢討,,,又有咩用??
點解唔搵份工好好地咁做??or繼續讀書???
比人咁話法...你都仲可以唔認真反省下?!?!?!
你係咪男人黎???係男人唔該你做番d有出息o既野黎睇下!!!
回復 支持 反對

其實你都唔洗驚咩呀~你只要再讀番書就ok~!唔似我讀書又麻麻,又唔去溫書,你好我好多~!!加油~!!!!!!!!
回復 支持 反對

樓主有個咁好既女朋友 值得開心啦
俾d心機讀書 搵一份好工報答她啦
回復 支持 反對

你係為佢好既..

應該識做既...

正正經經搵番份長工..

叫佢吾好成日出街囉
回復 支持 反對

wa你條女對你真系好,,,我條女對我都未必有甘好/3\,,,不過佢都對我吾錯,,,只是佢對佢都擺自己個好fd第一,,,我第2,,,你都讀好d書,,,既然讀到,,,再養好你條女,,,你知吾知,,,你同佢散,,,個原因系覺得自己養吾好佢既,,,對條女好hurt架,,,所以你努力d,,,暫時佢請你食野,,,飲野,,,吾可以叫食軟飯,,,只是你金錢暫時有些問題,,,到你有錢,,,再對你條女,,,你條女返而會覺得開心
回復 支持 反對

有冇揸過佢?????????正唔正嫁條女
回復 支持 反對