打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 關於人們口中所講的9Gun跟連狙問題

平時我去一般場玩﹏一般都用極風﹏貪距夠便易用﹏錢多個時就買支wa2000玩下﹏
不幸被我槍下亡魂的﹏一句9Gu ...
Dicky凸 發表於 14-8-2012 03:30

benz而家好平姐-_- 應該用Porsche,btw,你鍾意玩車?
回復 支持 反對

當你拎awp,對面用貝西,大家都係gash槍,人地可以邊行邊射,你就要企定先準,你會點呢? ...
tony1228 發表於 14-8-2012 10:13

你有冇睇過sk5既彈道?,其實把野吾準
回復 支持 反對

回復 22# msn002

【玩開一般禁】呢句野﹏只係少部份玩家自行訂立潛規則﹏
無約束成份﹏怎能要其他玩家一同遵守呢?
回復 支持 反對

實力就係一切.
不過我眼見用狗槍既.
絕大多數係肥料.
用狗槍殺得我一次半次.
係到串串共.
認真小小.
你地咪要返歸含bird lo
回復 支持 反對

回復 25# ben27649227

唉...你暗開始cso之前已經有一份【遊戲合約同意書】係到﹏
入面第七條附件六﹏【外掛程式:係指非由乙方提供,以影響或改變乙方線上遊戲之運作、營運、進行方式為目的之程式。】
仲有第二十四條附件二﹏【甲方同意乙方得於甲方以利用外掛程式、病毒程式、遊戲程式漏洞或其他違反公平合理之方式進行遊戲時,由系統自動將該違反本契約或遊戲管理規則之紀錄留存,前述紀錄包括CPU類型、作業系統類型、作業系統版本、電腦名稱、電腦ID、不當程式存取路徑等資料。 】

五明??簡單黎講一早寫到明五比用外掛囉﹏
回復 支持 反對

回復 26# a507845363

我知可能家長五比錢。其實做任務都可以囉g槍﹏只係少左選擇
【人地五明你玩FPS既意義﹏你都五明人地玩Gash槍既快感】
就係甘簡單﹏
回復 支持 反對

回復 43# Dicky凸

你咪自己開場話比連狙囉
回復 支持 反對

回復 30# xdkeung0401

選地勢而打﹏
回復 支持 反對

回復  a507845363

我知可能家長五比錢。其實做任務都可以囉g槍﹏只係少左選擇
【人地五明你玩FPS既 ...
Dicky凸 發表於 14-8-2012 14:22

用GASH槍比人屠既快感???
回復 支持 反對

回復 38# komarco

呢個係潛移默化ge影響﹏但都係屬於少部份人﹏
你打開cso﹏見到場名﹏無禁比有禁多就知了﹏

當然﹏總有死雞撐飯蓋話【我見到有禁多d】
@_@我只能說..你慢慢撐飽距`
回復 支持 反對