查看: 1844|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 我對呢度D人好失望。

關閉 [複製鏈接]
一直以來,從一班人埋堆組成綠帽,邊個出左事我唔係第一時間出黎幫拖?
有人吊尻你,邊個保你,之後鬧不和時邊個保你?
仲有咩野球皇殺手,乂敏,樂古總版主,獲獲新鮮獲獲金,有邊一次唔係我衝係最前面?你班所謂義氣仔去左邊?係後面食花生。封帳BAN IP,有冇怨過半句?
你唔識D技點接,邊個花時間教你,你唔識接球即射邊個教你?你地唔識既野而我又識既,我有邊樣冇教你地?

冇錯,我認我ON9,竟然為D唔相關既人花時間教佢,依家仲花時間打呢篇野,不過呢個都係最後一篇啦,對你地完全失望,變晒質。
對你地我已經仁至義盡.唯一想講既就係,以後無論發生咩事,我都絕對唔會幫手,理得你死人塌樓?

另外,當初係你係咁拉我去RC,好,比面你,去左RC,入面台仔又有港仔又有,用全中國都識既普通話=比人踢?你估遊戲入面隨便踢?

冇錯,我ON9,我多9事,以後唔會了,立貼為證。

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
宇智波鼬 -8 粗言穢語

查看全部評分

回復

整係識睇自己好既地方 你都吾留意自己有乜問題
有乜資格係度嘈?
回復 支持 反對

其實你都係,有咩資格插手?
大埔大佬文,關於你唔好既野,我聽到太多太多抱怨,當然,關於我唔好既野同樣你都聽到好多。
人總是看不到自己不好的地方

某D人當年分團時跟住我尾,又話對面大佬乜乜乜,等我仲可憐佢,可惜,唔係咩野都養得熟,有D野真係天生反骨。
人不犯我 我不犯人,默言不語唔代表任人挑釁。

花洛我知你唔爽D咩,果場我1打3呀嘛,自己睇返個咩流沙包咩料先講野,我完全唔明點解3個人打波會完全冇一個人企到出黎進攻,咁唯有我SOLO,即使1打3,即使火鍋,至少我站出來面對一切。

要嘈落去既我可以陪你地。
回復 支持 反對

其實你都係,有咩資格插手?
大埔大佬文,關於你唔好既野,我聽到太多太多抱怨,當然,關於我唔好既野同樣你都聽 ...
毛主席萬歲 發表於 15-4-2012 13:01

老實講句 而家你講咁多野大家都唔出黎講野係代表你岩?
係因為大家已經真係忽略左你 我開個post出黎都已經證明左呢點
仲有 唔該你唔好再係度腦補

你話乜野教我

由頭到尾你教過乜野??

我都話左 死球接快速 從來你都無份教

個時我係跟雞翼學 而雞翼係同張小兒問點出再教我

而你呢? 你只係上百度個度搵出黎 仲係度話咩0.5秒內按dd

你咁中意腦補拎乜事實出黎都唔會溝通到

反正你自己個人本身就係咁 拎乜證據出黎都係你岩架啦

分團個時一開始我中意同你玩

你而家變到咁小氣 郁唔夠兩句就係度嘈人

你叫人點頂你先? 本身兩邊都係我朋友

而家唔同你玩 唔係有問題會咁?

好心你自己就檢討下你自己啦

兩邊都識 點解唔同你玩阿 ?

從來你覺得所有問題都係人地度

你自己有無諗過你把口咁臭人地點頂你阿??

我個人黎講我覺得剩係得兩種人可以講得出呢d野

1, 天橋底打小人既阿婆

2, 唔識諗人地感受既幼稚小學雞

諗住識左咁多年 雞翼玩下咁踢左你出rc 咁你咪入番囉

點知你咁小氣咁都要拎出黎講

大佬 大家成年人小小野都唔可以講下笑既??

而家踢出rc

又唔係踢你落火坑 又唔係要你做雞 又唔會少忽肉

真係好低能囉好無?

大家朋友痴埋一堆玩 又要分高低 乜乜物物

我真係覺得你真係好幼稚囉 唔怪得而家你得番自己一個

一隊人就算輸 輸咪輸囉

本身我講一句"事實"出黎

你都咁大反應又要拎哂以前d野出黎講

而家有無人講緊以前d野? 你唔好講你仲係你阿媽個肚個時d野出黎講

大佬 咀炮係人都識 得你識

玩咁耐 你都係自己一個打哂架啦

打緊雙塔你夾硬沖入黎搶板 失個關鍵三分輸波呢d唔少啦

反正講完你又係係度腦補 自我中心到咁

又會係度腦補到自己超級救世主從無失誤 剩係話人有問題
又唔知自己夾硬沖入去搞到輸波
而家係你個立場入面

我有問題

阿文有問題

雞翼有問題

即係個個都有問題 你無問題

咁既係我地錯哂你岩哂

邊面有問題 到係係唔係有錯 一眼睇到啦

三個罪人對唔住你一個聖人 咁好未?.?

仲誇張到屈人用外掛囉好無

唔係有64位元 win7 就無得玩 ?

我真係覺得你真係有精神病

你再咁吹落去吹埋以前唔打移卡啦

你一開始唔用移卡仲係度話人用移卡 咁你而家又用??

btw

感謝大大無私的分享 gg
回復 支持 反對

QQ
比人忽略,笑左
從來開貼都唔係為左博有人回文,如果想有人回文,就會好似你咁隱藏內容逼人回文啦Z
至於教野,唔單只係話你一個,至於你嘛,認唔認唔緊要呀,反正唔會再教任何人。

口臭呢點我真係笑左出黎QQ
自從改左默言不語之後,我係GAME一日講唔夠十句野,所以完全唔出聲個口會臭,無敵的理論,出聲=口臭,唔出聲=口臭。

你都知道我不嬲打開主攻?咁你又要搵我玩?明知我打主攻既,搵得我玩姐係預左自己係副攻啦,但你又唔順氣我做主攻喎,姐係點?明知不可為而為之?一係唔好搵我玩,一係就接受現實,好簡單姐,咁簡單既野都可以嘈?

至於雞踢果度,之前我已經講過同佢當唔識,佢還佢我還我。你拉我入,我比面你先入,話898先既係我,主動入佢RC既又係我,我依家諗返都覺得ON9,做乜7要聽你9UP?佢踢我係咩原因我唔想猜測啦,用踢黎開玩笑係屬於朋友間,好可惜我地完全扯唔上半點關係。SO,咪898囉,幾正常?唯一唔順既就係樂古度講咩野團結香港人,RC又係另一個樣,誠如你所言,我出唔出聲都口臭,至少我RC唔會亂踢人。

有時不得不比個GD你,雙塔不作為,灌唔敢灌,我睇到火滾企出黎接手=我問題,或者你講得岩啦,應該3個人互推波仔個個唔敢攻直到完場,可能可以創造一個相差最大既比分數?QQ

果個文,不嬲呢就係仇口,你就唔洗扯上佢啦,你拉唔拉佢我都係同佢互吊架啦^^

至於外掛,我唔知你呀,我記得64位元唔洗過HS都係你話比我知?係囉,點解我會知既。
移卡?你應該需要D,我從來都唔識跑位,隊友移又好唔移又好,一樣咁打。

其實,真係唔想話你有幻想症,不過你真係可能有少少,你係GAME度同我講野我一開始都唔係好想應你,話明默言不語當然唔出聲,可惜,睇黎冇用,唔出聲都係會有人幻想我對隊友口勁臭,狂吊佢qq
回復 支持 反對

原來你咁都分唔到咁無野好講
你話花洛拉你入,其實係我叫佢拉你入黎RC
我踢你出RC係同你玩 當時有在場既個個都知
我唔知原來你連D禁低級既玩法都會嬲,重即刻解埋RC會員關係我地個個都呆左
重有就係我團唔團結都香港唔係你話事,亦都唔輪到你定斷
最起碼我開親既rc次次都會有人入,依家日日都有人係個rc度
不過有樣野就係我真係唔知原來你一早話同我當唔識,你依家咁樣講我明架啦

講真果句
你開既RC-->無人入, 你開既POST-->無人理, 你開既團-->無人入
你依家直頭係連D最基本既人濟關係都唔識處理
從來我同你講野既你當耳邊風,講到樣樣好似你咩都識咁
你D打法我話有問題你唔聽 係都要同我嘈 搞到我都唔敢話你 到輸左波你就話寧願輸自己都唔想輸隊友
唔好意思,你呢種英雄主義真係唔係好岩我
以前或者我會就你,不過今日? SORRY我唔得
你fs既實力我從來無質疑過 但係我唔鐘意打英雄主義
起碼我依家身邊果堆人 無論邊個都好,我地會拎出黎討論
如果我咁都唔算團結香港人 我唔知點先算

重有唔好話咩毛百萬手下,入得黎rc我都當佢係friend
就算好多新手入黎我都從來無擺過任何架子同當人係手下

你都尊重下自己啦心靈
回復 支持 反對

當時我DEL你好友,巴哈留言幫你最後一次已經講明白晒,或者你冇睇啦,你依家明就得啦,果陣已經因為某件事嘈,你要火上加油踢多次就係導火線。

RC,我開過既RC得一個,冇人入,印象中當時好多會員喎,唔通你失憶或我失憶?
至於開既貼有冇人理唔代表咩野,隱藏貼=大紅人?
何況我當時開個天朝冇人入?笑
如果你話後來果D團,你想汁死雞我冇意見,果D咩沉默,毛百萬愛吃屎等等根本就唔對外開放

唯一有問題既就係踢左之後我回既果個貼

唔記得名了,不過我只係記得果條友係孤兒,屋企人死晒,都幾慘下

首先為呢句同你道歉先,對唔住,曾經都係朋友,太嬲打左呢句野。
然後,從此你還你,我還我,我幫過你既,你幫過我既,從此一筆清。

英雄主義又好咩都好,每個人打波都有佢既方式,我自己都唔知點解野團或者同台灣朋友打可以高助,同你就會比人話英雄主義,或者人夾人緣啦。

回埋最後啦,FD還FD,團入面始終會有團員同團長,我經常掛係口中既手下=受你管轄既團員,你可以決定佢既去留,應用係RC就係你可以決定佢既入會,退會,封IP等等
尊重又好唔尊重又好啦,我同你言盡於此,同你地從今已是陌路人,全部。
回復 支持 反對

偽君子?

唔知邊個真係用月費程式?

籃底吸7球飛扣?

賊喊抓賊 ?

知舊野就即係有用外掛

唔知d人有用個月費外掛係咩意思呢 ?
大義滿口 , 一個人孤立全部人  ROFL
回復 支持 反對

係呀我開加速開99,包埋月費QQ
回復 支持 反對

係呀我開加速開99,包埋月費QQ
毛主席萬歲 發表於 15-4-2012 21:28

So please shut the f up , GG
回復 支持 反對