樓主: smallken1234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

♥♥[#3 4/9]哭了~才發現自己真的受傷了 [#3 4/9]

今日走到舒店 看了幾本關於愛情的舒 我覺得 得億良多 有段想和大家分享一下 愛是要有共鳴的 當只有一個人愛的那根本不是愛 愛係雙方的不是一個人 (在公園裹有個男仔在哭 有個人陌生人就上前問啦 先生做咩嘢在哭呀 個男仔就話我很愛她為什麼要同我分手呀 陌生人就 笑佢 話佢係傻仔 那男人就抬起頭同陌生人講 人家失戀己經很慘 您不安慰我就算啦 為什麼還笑我 罵我 那陌生人就講啦 她和您分手是她的損失 因為她己經失去了真正愛她我人 要是她真的愛你又點會同你分手呢 你只是失去了一個唔愛你的人兒宜 聽了那陌生人的說話後 那個男人開始笑了) 得億良多
回復 支持 反對

曾某年某一天某地時間如靜止的空氣 你的不羈給我驚喜曾說同你闖天與地 曾說無悔今生等你也不擔心分隔千里 多少歡樂常回味天空中充滿希冀 祈求再遇上不放棄不逃避 今天失落才明白默默道理 越是懷念你越怕沒法一起 來 ...
6茶雅典娜 發表於 28/7/2009 00:20

點解d人甘中意連帖嫁= =
多謝樓上那位教曉我地甘多野,的確愛係要雙方...
我依家都係單戀狀態...哎...心酸....
回復 支持 反對

電話攻勢la樓主,sms真係有d未知之數= =
佐野大大 發表於 27-7-2009 19:52

我遲d試下啦

E+升5升原校呢?"
平時你仲有冇MSN/SMS比佢"?
有D歌聽返..回想返同佢一齊既時間...
自自然然...傷心起來!!!
見到面..會5會有D.....
=生無可戀)- 發表於 27-7-2009 14:40

我有sms佢丫..但係佢無應~_~

係丫..有時有d歌會有佢個影子係到...聽到會好sad

真心的-)
不會怕任何困難-)
最緊張
你對佢 不變-)
努力吧!_!
夜﹏月 發表於 27-7-2009 13:40

我係真心~_~困難我會涯得過
回復 支持 反對

我遲d試下啦

smallken1234 發表於 29-7-2009 00:41

祝你可以能感動返佢
你sms佢戈到唔好停呀._.我估佢都有睇既,只係冇回你~~
仲有...你唔好遲d喇._.如果你估佢E+冇訓就E+試~再唔係你就金日打比佢
回復 支持 反對

83# smallken1234
樓主既意思係唔係者係有心唔怕遲= =
回復 支持 反對

我遲d試下啦

smallken1234 發表於 29-7-2009 00:41

時間會慢慢沖淡你對佢既感情既...
多D出街同朋友打下球..吹下水
對自己可能好D既...
唔好諗咁多啦-.-''
世界上仲有好好好多好既女仔嫁嗎...
回復 支持 反對

祝你可以能感動返佢
你sms佢戈到唔好停呀._.我估佢都有睇既,只係冇回你~~
仲有...你唔好遲d喇._.如果你估佢E+冇訓就E+試~再唔係你就金日打比佢
derekchan 發表於 29-7-2009 01:00

我驚佢唔聽我電話~_~

到時又要承受多一次打擊

對自己可能好D既...
唔好諗咁多啦-.-''
=生無可戀)- 發表於 29-7-2009 14:46

嗯嗯..依家都慢慢投入返自己既生活~_~
回復 支持 反對

我驚佢唔聽我電話~_~

到時又要承受多一次打擊

嗯嗯..依家都慢慢投入返自己既生活~_~
smallken1234 發表於 29-7-2009 18:09

`好的..
我支持你..希望你做到啦=]
回復 支持 反對

對自己可能好D既...
唔好諗咁多啦-.-''
=生無可戀)- 發表於 29/7/2009 14:46

大大說的都很有道理呀~可能有d野要結束就要結束....
但係我地望番轉頭,就會係一條充滿遺憾又或者係一條好甜蜜既回憶路...
我留守左係到甘耐,,,,真係好榮幸見到樓主所負出左甘多,你既努力大家都見到.....
都因為呢個帖,我都可以改變左我自己.....
因為甘多位大大既留言...令我呢個幫手既,都學左唔少野...
祝樓主有一日會如願以償T^T
佐野字.
回復 支持 反對

大大說的都很有道理呀~可能有d野要結束就要結束....
但係我地望番轉頭,就會係一條充滿遺憾又或者係一條好甜蜜既回憶路...
我留守左係到甘耐,,,,真係好榮幸見到樓主所負出左甘多,你既努力大家都見到.....
都因為呢個 ...
佐野大大 發表於 29-7-2009 19:31

咁耐以黎都好多謝你既支持=]

呢件事真係拎我學到好多好多野

我既付出並無遺憾

可能我既付出已經再感動唔到佢既愛

但都令我學會珍惜同放低
回復 支持 反對