查看: 9292|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 香港楓之谷 首推炎魔 - 楓皇章 x 戰神殿

時間: 4月 5日 晚9點
人數: 26 (原28人, 重入後 26人)
挑戰時間: 1hr 59分鐘 (片入面時間計多左, 入面計埋中場休息時間)
炎盔入手 -> 風緣o0, 婷priest, 地味
戰神殿
o0哎喲喲0o
乂夜月影乂
o小惡魔o
SmartieNut
最酷LoVe夜
KTHOR
DeviL小邪
地味
魂凱
聖神光
Siegfried
o懶i小子
風緣o0
卡哇依莉
ksola
日本慰安婦

楓皇章
雪吉拉
遊俠阿步
海怒斯
霧刃
末日暗殺
婷priest
惡魔小Q
oliver
天幕下的戀人
暉暉
其他
G44bug
花未眠

影片
高清版: http://www.badongo.com/vid/675012

相片

俾人殺緊 x_x"

好齊心丫 @o@

黎一幅唔知自己打乜~~

本體1 - 已經有堆屍體 x_x"

本體2 - 金錢爆ge威力 @@

本體3 - 炎魔被推殘的憔悴樣

小q 陣亡, 捨我而去 t_t

俾小怪禁住黎打 x_x

最後一爆 @_@ 3百幾萬經

爆裝~~~ 炎盔丫

3個炎盔 @v@ 恭喜

趣事
豬- -""...

唔好殺我 t_t

pro雪雪~~全世界暈哂 得佢冇暈

咆哮前要刷牙 @_@"

位置岩岩好 @3@

評分

參與人數 2樂點 +40 收起 理由
+ 33 精華主題;] 繼續加油
=羊= + 7 /∼\"

查看全部評分

回復

原帖由 yauhowai 於 6-7-2008 16:37 發表
新葉城最勁米又係d蜘蛛....
完全對我沒優勢,超慢 Orz

那既然你對咩職業卡等超清楚,講出黎啦
得個吵字
加上我而加都唔係玩夜使
我玩海盜啊,阿姐

楓幣多對練功有甚麼優勢?
ans:買水,補標....沒特別........ ...

請2位冷靜
個冰雷post我刪既
回復 支持 反對

夜使者要遠攻... 神木同新葉d怪都出得好多...
完全唔岩鏢賊[[onion_56]]
卡等好正常~~

PS. 2位都好強[[onion_60]]
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

新葉城最勁米又係d蜘蛛....
完全對我沒優勢,超慢 Orz

那既然你對咩職業卡等超清楚,講出黎啦
得個吵字
加上我而加都唔係玩夜使
我玩海盜啊,阿姐

楓幣多對練功有甚麼優勢?
ans:買水,補標....沒特別.............
楓幣多對台版玩家係正常

我得鬼閑同你攪笑
專重樓主當然有啦,,其實我都廢事同你講
曬我時間打字回復, 浪費曬d時間
之前又話離開樂古,刪埋個極品冰雷post
既然你都識講這個 post 不是這個用途的, 你都專重一下吧.拜托拜托.
回復 支持 反對

樓上兄台,要針對人,都唔好找人家的 post 來撒野,要找人來針對,請另開 post,又粗口又 OT。

既然你同我唔熟,你怎肯定你知的我會不知?(自視過高?)

似乎,係你未夠了解這隻 game 多 d 喎。

新增新葉城地圖的優勢在那裡?楓幣多對練功有甚麼優勢?(有 4 轉就有神木村地圖)夜使者有甚麼優勢?我睇得出你係唔清唔楚果種。我越來越覺得你好攪笑。甚麼玩家甚麼職業那個等級會卡等?這個我卻很清楚。Lv122 夜使者都卡等?極品!

攪笑還攪笑,請專重一下樓主好嗎?提醒你,這個 post 不是給你作這個用途的。拜托拜托。
回復 支持 反對

原帖由 ~Grace~ 於 1-7-2008 09:54 PM 發表

To: yauhowai

出口傷人!?
唔好「懶」熟好無?
我幾時有話過唔用 GASH?
我買 GASH 的錢,都係正當途徑得來,從來不收點、賣點。唔好亂屈!
有點裝好好笑嗎?
D玩台灣楓谷 Lv122 都卡等好笑 ,又有新葉 ...

講真我同你真係唔熟
有點裝都幾好笑.....
看落去怪怪地[[tk_38]]

台版楓谷你知道幾多? [[tk_36]]
沒玩過,拜托shut the hell up
新葉=廢怪
唉,我就廢時打d可以秒殺ge怪....曬我時間,又慢
打都打蛋蛋龍/骨龍啦[[tk_43]]

2/3下 ko[[tk_25]]

4轉技沒咩特別,得個3飛閃玩下姐
唉,弊在有d人唔知道台版鎖ip,練功又lag又煩
啊,你沒玩過,好像唔知道台版d外掛有幾多喔,呵呵
知d唔知d就吵吵貢

楓幣流通量又多
唉,又真係幾多,收點都收左5000幾蚊
楓幣流通量多同升lvl成正比?
no direct variation
maybe partial variation[[tk_41]]

至於「白手」不「白手」,有那個「不賣點」的「手動」玩家不「白手」的?
利句我唔係好明[[tk_30]]
組織下先.................
了解唔到 好多「」,亂死.............

有事再留言,同你慢慢拆招

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
遊俠翔 -5 說粗口是壞孩子哦

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 cla991053 於 1-7-2008 22:56 發表

;P
小姐呀小姐,
唔好爭住認ok?
摺埋啦唔該
------------------------
其實個隻sin
係佢FTW個隻sin

無爭住認。問清楚而已。

睇真 D,這段才是給你的:
我無開鏢賊角色(代朋友練就有),師兄係咪認錯人?
Besides,我們認識的嗎?是否本會人仕?

師兄 reply 錯了。還是追加 To: XXX 先,避免誤解。^^!

回復 支持 反對

食左火藥 [[tk_33]]
回復 支持 反對

原帖由 ~Grace~ 於 1-7-2008 21:54 發表
我無開鏢賊角色(代朋友練就有),師兄係咪認錯人?
Besides,我們認識的嗎?是否本會人仕?

原帖由 我係new手 於 15-6-2008 02:17 發表
鏢賊真係易死既一群 ...
原帖由 yauhowai 於 18-6-2008 20:40 發表
話我姐?[[tk_29]]
原帖由 cla991053 於 18-6-2008 21:55 發表

唔怪得佢
佢話佢隻sin太低攻
雪女又一招ko[[tk_32]]

標賊係指"我係new手"自己個隻
回復 支持 反對

原帖由 ~Grace~ 於 1-7-2008 21:54 發表

出口傷人!?
唔好「懶」熟好無?
我幾時有話過唔用 GASH?
我買 GASH 的錢,都係正當途徑得來,從來不收點、賣點。唔好亂屈!
有點裝好好笑嗎?
玩台灣楓谷 Lv122 都卡等好笑 D,又有新葉城、又有 4 轉技、楓 ...

;P
小姐呀小姐,
唔好爭住認ok?
摺埋啦唔該
------------------------
其實個隻sin
係佢FTW個隻sin

回復 支持 反對