樂古Nakuz

標題: ┌○●交易表調查●○┐提早完結^^ths各位 [打印本頁]

作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 14:01
標題: ┌○●交易表調查●○┐提早完結^^ths各位

已del
作者: 極限    時間: 15-8-2009 14:58
簡直多餘既,無野做先搵d先謂野做
作者: YEE`    時間: 15-8-2009 15:48
雖然你出發點系好ge,
但我都覺得此舉系多餘[[bao_15]]
商城﹑寶物﹑雜物加加埋埋有幾多樣產品?
你整咩咩交易表要整到幾時?[[bao_16]]
問價呢d野,
問自己公會/買商城既野計番元寶個價咪得lor,
出世頻收果陣叫人帶價密,
都會有好多人密你講價錢la,
自己衡量買邊個都ok la~[[bao_36]]
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 16:17
雖然你出發點系好ge,
但我都覺得此舉系多餘[]
商城﹑寶物﹑雜物加加埋埋有幾多樣產品?
你整咩咩交易表要整到幾時?[]
問價呢d野,
問自己公會/買商城既野計番元寶個價咪得lor,
出世頻收果陣叫人帶價密,
都會有好多人密 ...
YEE` 發表於 15-8-2009 15:48

THS^^意見調整而已,妳所講o既論點,我明白HAHA

簡直多餘既,無野做先搵d先謂野做

你覺得係冇計= =有時新手需要睇xd

總有人需要,總有人唔需要haha
作者: ~呀杰    時間: 15-8-2009 17:30
無名哥整唔到架 d大陸奸商可以一日推高個價食水好深 差唔多控制曬d主要野既價 我地就算報價出黎 出到黎都推高好多下
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 18:04
無名哥整唔到架 d大陸奸商可以一日推高個價食水好深 差唔多控制曬d主要野既價 我地就算報價出黎 出到黎都推高好多下
~呀杰 發表於 15-8-2009 17:30

那是意見調查= =再者我1人就算真係想做,冇人幫都係(88

haha
作者: 傻爪小優~    時間: 15-8-2009 19:01
咁係又講[[onion_56]]如果你肯每日更新既話.....會好好多[[onion_53]]
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 19:09
咁係又講[[onion_56]]如果你肯每日更新既話.....會好好多[[onion_53]]
傻爪小優~ 發表於 15-8-2009 19:01

-.-每日更新會死人的,我都冇咁多時間haha如果有人幫就唔同
作者: 傻爪小優~    時間: 15-8-2009 19:27
-.-每日更新會死人的,我都冇咁多時間haha如果有人幫就唔同
無名方士 發表於 15-8-2009 19:09
咁你又提議[[onion_34]]
作者: skl031401    時間: 15-8-2009 19:56

你可以搵我呀....
可以兩星期至一個月改一改的
作者: ~呀杰    時間: 15-8-2009 20:02
你可以搵我呀....
skl031401 發表於 15-8-2009 19:56
一就算一粒鐘都有機會改市價 2星期至1個月跟本追唔到市價
作者: skl031401    時間: 15-8-2009 20:05
咁好難做wo!!!
作者: 傻爪小優~    時間: 15-8-2009 20:25
你可以搵我呀....
咁我問你..一個月前遁甲幾錢..而家幾錢[[onion_36]]
作者: e5432112    時間: 15-8-2009 21:10
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 21:26
你可以搵我呀....

首先多謝你^^ 投票完結後我會PM你
作者: skl031401    時間: 15-8-2009 21:27
15# 無名方士
ok呀....我十卜你的
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 21:30
基本上純粹俾人參考^^信唔信都係由各位會員haha
作者: ~呀杰    時間: 15-8-2009 21:41
我想問下如果有人係樂古到是但作個市價出黎或者好多人提唔同既市價(同物件)咁無名你又點搞--
而且市價變化太大 無名唔好做e單刷  

ps 岩岩打濮1見到銀狼
作者: 傻爪小優~    時間: 15-8-2009 22:00
d奸商會係到亂講個偵...無名你點搞呀[[onion_31]]
作者: ~呀杰    時間: 15-8-2009 22:24
d奸商會係到亂講個偵...無名你點搞呀[[onion_31]]
傻爪小優~ 發表於 15-8-2009 22:00
如果我係到叫殘卷7金 咁無名係米搞到變7金先

(無名係米想學巨商咁)
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 22:47
我想問下如果有人係樂古到是但作個市價出黎或者好多人提唔同既市價(同物件)咁無名你又點搞--
而且市價變化太大 無名唔好做e單刷  

ps 岩岩打濮1見到銀狼 ...
~呀杰 發表於 15-8-2009 21:41

如果真係要做a_a我日日差唔多日日要去9s=.=

衡量一下再決定xd
作者: ~呀杰    時間: 15-8-2009 22:52
如果真係要做a_a我日日差唔多日日要去9s=.=

衡量一下再決定xd
無名方士 發表於 15-8-2009 22:47
如果係既話我比50銀一日你做經費 幫助大家  

50銀(可以去長安幾次) 支持令仔無名
作者: §◢sIu乂野◣    時間: 15-8-2009 23:01
我精神上支持你@.@
作者: 無名方士    時間: 15-8-2009 23:03
如果係既話我比50銀一日你做經費 幫助大家  

50銀(可以去長安幾次) 支持令仔無名
~呀杰 發表於 15-8-2009 22:52

我唔係靚仔= =

50銀經費= =?

你頭像係邊位美女XD

我精神上支持你@.@

你精神上搗蛋^^
作者: §◢sIu乂野◣    時間: 15-8-2009 23:13
不過 講真-___-赤壁咁多野 好難樣樣野都正到個表
仲有 D價格都係因人而異-_-
例如時裝 名馬leD 得少量ge野 好難正到個價表-_-
作者: 傻爪小優~    時間: 16-8-2009 00:29
§◢sIu乂野◣ 發表於 15-8-2009 23:13
咁....無名剩係整材料馬經個d未得囉[[onion_26]]
作者: 無名方士    時間: 16-8-2009 01:20
§◢sIu乂野◣ 發表於 15-8-2009 23:13

事在人為XD,有心唔難,只係辛苦

有冇人幫先係問題=.=同埋支持
作者: §◢sIu乂野◣    時間: 16-8-2009 01:28
事在人為XD,有心唔難,只係辛苦

有冇人幫先係問題=.=同埋支持
無名方士 發表於 16-8-2009 01:20

我支持你~不過5幫你 xD
作者: 傻爪小優~    時間: 16-8-2009 01:51
無名..你比錢我我幫你查[[onion_14]]1金=1件貨[[onion_14]]
作者: 極限    時間: 16-8-2009 02:14
THS^^意見調整而已,妳所講o既論點,我明白HAHA

你覺得係冇計= =有時新手需要睇xd

總有人需要,總有人唔需要haha
無名方士 發表於 15/8/2009 16:17

你認為d人會去睇?

連維護時間都唔去睇直接問人,橘子開活動,詳細玩法你認為會有人去睇嗎?官網,論壇都有寫,但係game都見到咁多人問「點玩.....咩黎.....有咩送」等等字眼
作者: 無名方士    時間: 16-8-2009 02:58
你認為d人會去睇?

連維護時間都唔去睇直接問人,橘子開活動,詳細玩法你認為會有人去睇嗎?官網,論壇都有寫,但係game都見到咁多人問「點玩.....咩黎.....有咩送」等等字眼 ...
極限 發表於 16-8-2009 02:14

你講得好岩,我都讚同,只係小XD

可能你覺得多餘,連我自己都有d覺,但係有時d野做左出黎有效用^^只係希望幫到更多人姐。

我支持你~不過5幫你 xD

網野估到你唔會嫁啦-.-你唔玩野都出奇

無名..你比錢我我幫你查[[onion_14]]1金=1件貨[[onion_14]]

哦,1金=1件貨咁好賺,XD^^
作者: §◢sIu乂野◣    時間: 16-8-2009 04:25
錯喇-___-如果我仲玩就一定幫你
可惜~我5玩0.0
作者: 無名方士    時間: 16-8-2009 05:03
錯喇-___-如果我仲玩就一定幫你
可惜~我5玩0.0
§◢sIu乂野◣ 發表於 16-8-2009 04:25

=.=假若你在玩,不搗蛋已經算是奇蹟
作者: ~呀杰    時間: 16-8-2009 11:22
我唔係靚仔= =

50銀經費= =?

你頭像係邊位美女XD

你精神上搗蛋^^
無名方士 發表於 15-8-2009 23:03
50銀經費可以去到長安睇貨既錢(不過D貨通常貴幾倍)
戴帽就令仔啦[[onion_12]]  個令女米叫你幫佢打軒拎仁德個個囉[[onion_33]]
作者: 無名方士    時間: 16-8-2009 14:03
50銀經費可以去到長安睇貨既錢(不過D貨通常貴幾倍)
戴帽就令仔啦[[onion_12]]  個令女米叫你幫佢打軒拎仁德個個囉[[onion_33]]
~呀杰 發表於 16-8-2009 11:22

= =咦咁快追到手呀,重要影黎記念囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2